Exposiciones

Información del evento:

 • Jue
  15
  Sep
  2016
  Vie
  28
  Oct
  2016

  ESTESIA. Exposició Col·lectiva

  De Dimarts a Divendres, de 18:00 a 21:00hc/Badajoz 46 08005 Poblenou - Barcelona

  Facebook_Xefo_03

                                El grup ESTÈSIA exposa una mostra del seu art abstracte a la galeria Chez Xefo del Poblenou amb obres exhibides anteriorment a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, Girona.

  El grup ESTÈSIA va néixer a finals de 2013 i a l’actualitat el formen un total d’onze artistes, que han volgut unir-se amb l’objectiu de difondre l’ofici de l’art abstracte.
  ESTÈSIA es funda entorn d’un concepte d’art que apel·la a l’absolut com a origen i font de riquesa creativa que la humanitat ha desenvolupat transversalment, tot al llarg de la història i les cultures.

  Aquesta connexió amb el passat ens ancora en el present per projectar una obra amb sentit de futur. ESTÈSIA està formada per diferents llenguatges dispensats per l’Art en el transcendent.

  Els integrants d’ESTÈSIA són Anna Torres, Carme Simó, Claudio Rojas, Coral Rivero, Gaietà Mestieri, Marta Gregori, Mònica Reche, Nick Bedford, Nico Bouselles, Rosa Moreno i Xefo Guasch.
  Es pot consultar la trajectòria col·lectiva i de cadascun dels artistes així com una mostra de la seva obra a la página web http://estesia.eu/